Перейти к основному содержанию
Тел : +380 (57) 707-66-88 E-mail : dl@khpi.edu.ua
Русский ‎(ru)‎
Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
Вход
В начало
moodle
  • В начало
  • Дополнительно
  1. Курсы
  2. Факультети. Курси
  3. Інститут хімічних технологій та інженерії
  4. Технології жирів та продуктiв бродiння

Технології жирів та продуктiв бродiння

Перспективи розвитку технологій харчових виробництв. Частина 1
Описание
Управління якістю, система безпеки та експертиза харчових продуктів
Описание
Актуальні питання пивоваріння і технологій безалкогольних напоїв
Описание
Cучасні технології вина. коньяку. спирту та лікеро-горілчаних виробів
Описание
Технологія дріджіджів та продуктів мікробного походження
Описание
Біохімія солоду і пива
Описание
Основи наукових досліджень
Описание
Перспективи розвитку технологій харчових виробництв. Частина 2
Описание
Асортимент та використання харчових добавок
Описание
Вступ до спеціальності "Харчові технології" зао
Описание
Основи харчових технологій
Описание
Технологія та використання ефірних олій
Описание
Інженерне проектування технологій бродильних виробництв, алкогольних та безалкогольних напоїв
Описание
Технології переробки вторинних продуктів
Описание
Academi

Информация

  • Сайт НТУ "ХПІ"
  • Библиотека НТУ "ХПИ"
  • Репозитарій
  • Електронний каталог

Контакты

Харків, Фрунзе, 21

Телефон : +380 (57) 707-66-88

E-mail : dl@khpi.edu.ua

Follow us
Служба поддержки сайта
Вы не вошли в систему (Вход)
Сводка хранения данных
Скачать мобильное приложение
На платформе Moodle