Skip to main content
Call us : +380 (57) 707-66-88 E-mail : dl@khpi.edu.ua
English ‎(en)‎
Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
Log in
Home
moodle
  • Home
  • More
  1. Courses
  2. Факультети. Курси
  3. Інститут хімічних технологій та інженерії
  4. Технології жирів та продуктiв бродiння

Технології жирів та продуктiв бродiння

Перспективи розвитку технологій харчових виробництв. Частина 1
Summary
Управління якістю, система безпеки та експертиза харчових продуктів
Summary
Актуальні питання пивоваріння і технологій безалкогольних напоїв
Summary
Cучасні технології вина. коньяку. спирту та лікеро-горілчаних виробів
Summary
Технологія дріджіджів та продуктів мікробного походження
Summary
Біохімія солоду і пива
Summary
Основи наукових досліджень
Summary
Перспективи розвитку технологій харчових виробництв. Частина 2
Summary
Асортимент та використання харчових добавок
Summary
Вступ до спеціальності "Харчові технології" зао
Summary
Основи харчових технологій
Summary
Технологія та використання ефірних олій
Summary
Інженерне проектування технологій бродильних виробництв, алкогольних та безалкогольних напоїв
Summary
Технології переробки вторинних продуктів
Summary
Academi

Info

  • Сайт НТУ "ХПІ"
  • Библиотека НТУ "ХПИ"
  • Репозитарій
  • Електронний каталог

Contact us

Харків, Фрунзе, 21

Phone : +380 (57) 707-66-88

E-mail : dl@khpi.edu.ua

Follow us
Contact site support
You are not logged in. (Log in)
Data retention summary
Get the mobile app
Powered by Moodle