Перейти до головного вмісту
Тел : +380 (57) 707-66-88 E-mail : dl@khpi.edu.ua
Українська ‎(uk)‎
Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
Увійти
На головну
moodle
  • На головну
  • Більше
  1. Курси
  2. Факультети. Курси
  3. Інститут хімічних технологій та інженерії
  4. Технології жирів та продуктiв бродiння

Технології жирів та продуктiв бродiння

Перспективи розвитку технологій харчових виробництв. Частина 1
Резюме
Управління якістю, система безпеки та експертиза харчових продуктів
Резюме
Актуальні питання пивоваріння і технологій безалкогольних напоїв
Резюме
Cучасні технології вина. коньяку. спирту та лікеро-горілчаних виробів
Резюме
Технологія дріджіджів та продуктів мікробного походження
Резюме
Біохімія солоду і пива
Резюме
Основи наукових досліджень
Резюме
Перспективи розвитку технологій харчових виробництв. Частина 2
Резюме
Асортимент та використання харчових добавок
Резюме
Вступ до спеціальності "Харчові технології" зао
Резюме
Основи харчових технологій
Резюме
Технологія та використання ефірних олій
Резюме
Інженерне проектування технологій бродильних виробництв, алкогольних та безалкогольних напоїв
Резюме
Технології переробки вторинних продуктів
Резюме
Academi

Інформація

  • Сайт НТУ "ХПІ"
  • Библиотека НТУ "ХПИ"
  • Репозитарій
  • Електронний каталог

Контакти

Харків, Фрунзе, 21

Phone : +380 (57) 707-66-88

E-mail : dl@khpi.edu.ua

Follow us
Зверніться до служби підтримки сайту
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
Підсумок збереження даних
Завантажте мобільний додаток
На основі Moodle