Дистанційний курс

"Основи технології лакофарбових матеріалів і покриттів"

Цільова група:  учні 10-11 класів, абітурієнти.

Терміни проведення курсу: 5 тижнів

Більш детальна інформація:  http://web.kpi.kharkov.ua/tpkm/

  • Курс створено для знайомства БІОТЕХНОЛОГІЄЮ галузю науки і техніки, що охоплює переробку сировинних ресурсів біологічного походження з використанням мікроорганізмів, та культур клітин рослин і тварин для одержання біоенергоносіїв, ферментів, вітамінів, продуктів бродіння, ефірних олій, жирів та інших видів продукції технічного, харчового, фармацевтичного і парфумерно-косметичного призначень.

  • До участі в курсі запрошуються студенти 1-их курсів, учні випускних класів, технікумів та училищь, що цікавляться цією галуззю знань.

  • Фахівців з напряму "Біотехнології та біоінжененрія"цій галузі випускає кафедра біотехнології, біофізики  та аналітичної хімії НТУ "ХПІ".
    Більш детальну інформацію Ви зможите отримати на сайт
    і 
    http://web.kpi.kharkov.ua/biotech/

Дистанционный курс "Введение в специальность: Технология пищевых добавок" (НТУ "ХПИ")

Введение в специальность: Технология пищевых добавок

 

Название курса:

Введение в специальность: Технология пищевых добавок.

 

Целевая группа:

Абитуриенты и студенты 1 курса химических, пищевых и косметических направлений.

 

Сроки проведение курса:

5 недель

 

Детальную информацию смотрите на: http://web.kpi.kharkov.ua/nanochem/abiturientu/distantsionnyiy-kurs-vvedenie-v-spetsialnost-tehnologiya-pischevyih-dobavok/

 

>> Перейти к курсу: Введение в специальность: Технология пищевых добавок (Н-Курс 11 Марченко, Петров)

 

 

86Курс розроблений для школярів старших класів, а також для випускників технікумів і коледжів з метою формування уявлень про сучасні харчові технології.

Харчова промисловість – одна з невід'ємних галузей економіки будь-якої країни. Наша країна традиційно є крупним виробником-експортером продуктів харчування та зараз має значний потенціал для розвитку та охопленню нових ринків.

Мета курсу – дати загальні уявлення про деякі технології харчової промисловості про стан та перспективи розвитку харчової промисловості України. Наш курс призначений для тих, кто хоче дізнатися, чим займаються спеціалісти з харчових техрнологій, чому ця професія є цікавою та перспективною. Ми сподіваємося виявити аудиторію, зацікавлену в подальшому одержанні освіти по спеціальностям «Технологія жирів, ефірних масел та парфюмерно-косметичних продуктів», «Технологія бродильних виробництв та виноробства».

Строки проведення: 5 тижнів. Приєднатися можна на будь-якій неділі навчання.

Корисні посилання:

-         Email тьютора курсу (к.т.н., доц. кафедри технології жирів та продуктів бродіння Демидова Анастасія Олександрівна) –ademidova2016@gmail.com

-         Сайт кафедри технології жирів та продуктів бродіння https://web.kpi.kharkov.ua/tg/ru/o-kafedre

-         Адреса кафедри: Харків, вул. Фрунзе, 21, Технічний корпус, 2-й поверх.

Опис курсу: Даний курс розрахован на учнів випускних класів та випускників професійно-технічних закладів, а також усіх бажаючих навчатися за спеціальністю "Видобування нафти і газу" . Курс надає в доступній формі вступну інформацію та загальні положення про нафтогазову галузь -  геологія нафти та газу, розробка нафтових та газових родовищ, буріння, основні машини та обладнання які застосовуються, підготовка, транспортування та зберігання вуглеводнів.  

Зміст курсу: 

 Інформація про кафедру

Лекції

1. Геологія нафти та газу

2. Розробка нафтових та газових родовищ

3. Буріння нафтогазових свердловин

4. Машини та обладнання для буріння

5. Підготовка нафтогазопромислової продукції

6. Транспортування нафти та газу 

5. Зберігання вуглеводнів

Тестове завдання 

Часові рамки: Даний курс є відкритим без будь-яких часових обмежень. Курс доступний в режимі он-лайн також без жодних обмежень. Ви можете вивчити матеріал в своєму власному темпі.